Start Opleiding Internet Marketing


De Start
Het is altijd leuk en spannend om iets te beginnen. Je vraagt je af of je klanten erop zitten te wachten, je doet onderzoek naar je markt, je doelgroep, concurrerend aanbod....en dan ga je ervoor. Of niet natuurlijk.

Wij, Michiel en Ewout, hebben ervoor gekozen om samen te werken met een aantal partners. Die gesprekken duren soms langer dan je wilt. Daarom hebben we onszelf op scherp gesteld door op vrijdag 9 mei een try-out sessie te doen. Genodigden zijn internet marketeers en marketing managers, opleidingsdeskundigen en onze potentiele partners, natuurlijk.

Ervaren internet marketeers
Na veel voorgesprekken en onderling overleg zit nu de structuur van de opleiding goed in elkaar. Niet te strategisch en theoretisch, ook niet te gespecialiseerd in maar een richting. Nee, het resultaat zal zijn dat we ervaren internet marketeers gaan afleveren. Zodat eindelijk die behoefte van onze klanten vervuld gaat worden!

Meer internet marketing & opleiding
Met dit blog willen we inzicht geven waar we vandaan komen, hoe we de opleiding in elkaar zetten en wat dit gaat brengen in de toekomst. We hopen dat je het boeiend vindt en wie weet: misschien spreken we elkaar binnenkort wel hierover !

Gepost doorEwout Wolff. op 04:37